5 kei­noa, joil­la vauh­di­tat va­sem­mis­ton ja ta­sa-ar­von vaa­li­voit­toon eu­ro­vaa­leis­sa

Eurooppa on maailman historian menestyksekkäin rauhanprojekti. Nyt sen on aika ottaa seuraava askel. Äärioikeiston nousun pysäyttämiseksi Euroopan täytyy astua eturiviin tasa-arvon ja ilmaston puolustajana. Nyt on aika aloittaa ilmastohyvinvoinnin aika. Tähän me kuitenkin tarvitsemme sinun apuasi. Meitä kaikkia tarvitaan, jotta onnistumme saamaan näissä eurovaaleissa aikaan vaalituloksen, joka mahdollistaa Euroopan, jolla on tulevaisuus.


1. Näytä haluavasi Euroopan ilman pelkoa!

Lataa profiilikuvakehys, jolla näytät äänestäväsi eurovaaleissa ilmaston puolesta tai tasa-arvoisen Euroopan, ilman pelkoa!

Muut somemateriaalit, kuten Facebookin kansikuvan, löydät somemateriaalit täältä.


2. Osallistu äänestyspäivän Facebook -tapahtumiin ja pyydä kaverisi mukaan!

 

Me haluamme tasa-arvoisen Euroopan ilman pelkoa.

Me haluamme Euroopan, jossa ilmastonmuutosta torjutaan kunnianhimoisesti synnyttäen samalla uutta työtä ja hyvinvointia.

Jos olet samaa mieltä, meillä on kaksi Facebook -tapahtumaa, joihin toivomme sinun liittyvän! Haluamme näyttää, että meitä näin ajattelevia on paljon. Kutsumalla ystäväsi mukaan tapahtumaan voit helposti muistuttaa häntä äänestämisen tärkeydestä.

Äänestän eurovaaleissa ilmaston puolesta!

Äänestän eurovaaleissa tasa-arvoisen Euroopan puolesta!


3. Kerro kavereillesi vaaleista

Mikään mainos ei voita kaverilta tulevan suosituksen voimaa. Älä siis epäröi kertoa kavereillesi ja tutuillesi ketä äänestät ja miksi. Tällöin teet arvokasta vaalityötä, jota tehokkaampaa on mahdotonta rahalla saada.

4. LahjoitaMoni ehdokas joutuu tekemään eurovaalikampanjaa niiden tärkeyteen nähden niukilla resursseilla. Jo muutaman euron lahjoitus auttaa ehdokkaitamme voittamaan vaalit ja kääntämään Euroopan suuntaa:

Lahjoita Silvia Modigin kampanjan tueksi.
Lahjoita Hanna Sarkkisen kampanjan tueksi. 
Lahjoita Tiina Ahlforsin kampanjan tueksi.
Lahjoita Ilpo Haajan kampanjan tueksi.
Lahjoita Mia Haglundin kampanjan tueksi.
Lahjoita Miila Halosen kampanjan tueksi.
Lahjoita Tapani Kaakkuriniemen kampanjan tueksi.
Lahjoita Merja Kyllösen kampanjan tueksi.
Lahjoita Matleena Käppin kampanjan tueksi.
Lahjoita Elisa Lientolan kampanjan tueksi.
Lahjoita Jaakko Lindforsin kampanjan tueksi.
Lahjoita Jukka Linnan kampanjan tueksi.
Lahjoita Ajak Majokin kampanjan tueksi.
Lahjoita Joona Mielosen kampanjan tueksi.
Lahjoita Sari Moisasen kampanjan tueksi.
Lahjoita Anna Mäkipään kampanjan tueksi.
Lahjoita Tuomas Nevanlinnan kampanjan tueksi.
Lahjoita Janne Parkkilan kampanjan tueksi.
Lahjoita Sami Säynevirran kampanjan tueksi.
Lahjoita Sinikka Torkkolan kampanjan tueksi.

 

5. Ryhdy vapaaehtoiseksi! Ja osallistu ehdokkaiden vaalityöhönMeillä on jatkuva tarve uusille toimijoille, jotka voivat auttaa meitä järjestämään tapahtumia, tukemaan ehdokkaita tai esimerkiksi jakamaan esitteitä.

Jokainen ehdokas tarvitsee apua. Vaaleihin ei ole enää kauaa aikaa ja varsinkin ehdokkaiden aika on rajallinen. Auta siis jakamalla flyereita, levittämällä sanaa tai jakamalla hänen julkaisujaan somessa. Kaikki tuki tulee tarpeeseen ja on korvaamattoman arvokasta.

Tarvetta on niin avulle yksittäisissä tilaisuuksissa kuin avuksi koko kampanjan ajaksi. Mitään osaamista ei vaadita, vain intoa ja halua auttaa! Usein taidot kuten graafinen suunnittelu tai autolla ajaminen voivat olla todella arvokkaita.

Ota siis suoraan yhteyttä kannattamaasi ehdokkaaseen, hänen kampanjapäällikköönsä tai ilmoittaudu alla olevasta linkistä vapaaehtoiseksi – jolloin otamme sinuun yhteyttä!

Ilmoittaudu mukaan tästä!