Edus­kun­ta­ryh­män osaa­mi­nen vah­vis­tui

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän kansliassa aloitti syksyn alussa joukko uusia työntekijöitä.
Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän uudet työntekijät: Susanna Kaartinen (vas.), Antti Seppälä, Laura Asikainen, Maria Saraste ja Lotta Staffans sekä ryhmän uusi pääsihteeri Laura Koskinen.

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän kanslia vahvistui syksyn alussa uusilla työntekijöillä. Kevään vaalivoiton ansiosta kansanedustajamäärämme kasvoi ja uusille edustajille tarvittiin avustajia. Lisäksi oli tarpeen korvata ministeriryhmään siirtyneitä työntekijöitä. Uutta osaamista kansliaan saatiin esimerkiksi työelämä-, ympäristö- ja talouspolitiikassa.

Ryhmän uudeksi pääsihteeriksi valittiin Laura Koskinen, joka on aikaisemmin toiminut ryhmän ympäristöasiantuntijana. Koskinen toimii valtiosihteeriksi valitun ex-pääsihteeri Minna Kelhän sijaisena.

Lotta Staffans valittiin eduskuntaryhmän kansliaan poliittiseksi asiantuntijaksi erityisalanaan talouspolitiikka. Staffans on toiminut aikaisemmin muun muassa Eetti ry:n toiminnanjohtajana.

Antti Seppälä toimii uutena vasemmistoliiton eduskuntaryhmän kanslian ympäristöpoliittisena asiantuntijana. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa HSY:llä ja Vantaan kaupungilla.

Uusina eduskuntaryhmän avustajina ovat aloittaneet Maria Saraste, Laura Asikainen ja Susanna Kaartinen. Saraste on juristi ja avustaa kansanedustaja Jari Myllykoskea sekä kansanedustaja Johannes Yrttiahoa. Asikainen on erikoistunut työelämäkysymyksiin ja avustaa kansanedustaja Paavo Arhinmäkeä ja kansanedustaja Merja Kyllöstä. Susanna Kaartinen on sosiaalityöntekijä ja sosiaalipolitiikan asiantuntija. Hän avustaa kansanedustajistamme Hanna Sarkkista ja Pia Lohikoskea.

Eduskuntaryhmän asiantuntijoihin saa olla yhteydessä!