Haem­me edus­kun­ta­ryh­män avus­ta­jaa

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä hakee eduskuntaryhmän avustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Eduskuntaryhmän avustajan työtehtäviin kuuluu vasemmistoliiton eduskuntaryhmän kansanedustajien eduskuntatyötä tukeva poliittinen valmistelutyö ja muu avustaminen.

Eduskuntaryhmän avustajan tehtävässä tarvitaan vasemmistolaisen politiikan tuntemusta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua, palvelualttiutta ja joustavuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä kykyä ottaa haltuun nopeasti laajoja kokonaisuuksia.

Tehtävässä eduksi katsotaan korkeakoulututkinto, monipuolinen poliittinen osaaminen ja kokemus lainsäädäntötyöstä, ruotsin kielen ja muu kielitaito sekä monipuolinen kokemus sujuvasta, nopeasta ja oikeakielisestä tekstin tuottamisesta.

Aloitus 18.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden peruste on sijaisuus.

Eduskuntaryhmän avustajan peruspalkka on 3316 e/kk. Työntekopaikka on Helsinki. Kannustamme hakijoita eri taustoista hakemaan tehtävää.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään sähköpostitse viimeistään maanantaina 24.2.2020 osoitteeseen: laura.koskinen@eduskunta.fi. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi yhtenä liitetiedostona.

 

Lisätiedot ja tiedustelut tiistaina 18.2. klo 16–17 ja torstaina 20.2. klo 11–12: pääsihteeri Laura Koskinen, puh. 050 462 6604