Ha­ku ta­lous­po­liit­ti­seen työ­ryh­mään

Puoluekokouksen päätöksen mukaisesti perustetaan talouspoliittinen työryhmä, jonka tehtäviin kuuluu myös kapitalismia haastavien talousmuotojen, esimerkiksi jakamis-, vertais- ja yhteisötalouden, tarkastelu.

Työryhmän tarkoituksena on tukea puolueen tavoite- ja periaateohjelman valmistelua ja järjestää yleisiä keskustelutilaisuuksia vasemmistolaisesta talouspolitiikasta.

Voit hakea työryhmään lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen viimeistään 10.10.2021 osoitteeseen malla.kantola@vasemmistoliitto.fi. Kirjoita viestin aihekenttään ”Hakemus talouspoliittiseen työryhmään”. Puoluehallitus päättää työryhmän jäsenet.

Kerro hakemuksessasi

 1.  Miksi sinä olisit hyvä jäsen työryhmään?

 2.  Mahdollisista kokemuksistasi ja asiantuntemuksestasi työryhmän aihepiiristä

 3.  Mahdollisuuksistasi käyttää aikaa kokouksiin tai etätyö-läsnäolomahdollisuuksista

 4.  Oletko käytettävissä ryhmän puheenjohtajaksi ja miksi?

 5.  Kerro omat ideasi työryhmään

Työryhmien jäseniltä odotetaan kykyä tuottaa ohjelmatekstiä, taustapapereita ja reagoida ajankohtaisiin asioihin nopeasti esimerkiksi kannanottopohjia valmistellessa. Työryhmän työn pohjana toimii puoluekokouksen hyväksymä tavoiteohjelma. Työryhmien koko on pääsääntöisesti noin 10 henkilöä.

Työryhmän jäsenenä pääset hyödyntämään asiantuntemustasi puolueen valtakunnallisessa poliittisessa työssä sekä valmistelemaan ja kehittämään vasemmistoliiton poliittista linjaa. Työryhmällä ei ole itsenäistä kannanotto-oikeutta ja työryhmä vastaa työstään puoluehallitukselle.