Ja­ri Myl­ly­kos­ki

Jari Myllykoski

Valkrets: Satakunta

Sähköposti: jari.myllykoski@eduskunta.fi

Puhelin: 09 432 3119, 050 512 0648

http://www.jarimyllykoski.com

JARI MYLLYKOSKI (född 1959) är riksdagsledamot från Satakunta och ledamot i Nakkila kommunfullmäktige. Han har varit riksdagsledamot sedan 2011.

Jag tycker Finland behöver en ny rikting i politiken för att få nya jobb och ett rättvisare Finland. Vi måste sluta trycka ner löntagare och arbetslösa. Istället måste vi förnya arbetslivet och socialskyddet samt skapa förutsättningar för nya arbetsplatser. Nu behöver vi framför allt satsningar på utbildning och kunnande och vi har inte råd med anga enda människa blir åsidosatt i samhället.

Vänsterförbundet är mitt parti eftersom det är på vanligt folks sida. Vänsterförbundet utvecklar det finländska samhället så att alla håls med och så att alla har lika bra möjligheter att klara sig i livet. Vänsterförbundet är också ett nytänkande parti som erbjuder lösningar till förändringar inom arbetslivet och världen.

I politiken får man mest gjort då man jobbar på ett konstruktivt sätt med många olika parter samtidigt som man lyssnar på alla. Därtill är det viktigt att våga  försvara sina värden och hålla fast I sina principer. Att noggrant läsa sig in på saker är givetvis också viktigt liksom också kontakt med vanligt folk för att lyssna på deras tankar och bekymmer.

  • Jord- och skogsbruksutskottet
  • Kommunikationsutskottet
  • Arbetslivs- och jämställdhetsutskottet (ersättare)
  • Kanslikommissionen (ersättare)

Kontaktperson

Riksdagsgruppens medarbetare Aleksi Karppinen
aleksi.karppinen@riksdagen.fi
Tel. 050 453 4043

Tillbaka till riksdagsledamöter