To­ri­par­la­men­tin is­tun­to­kausi al­kaa – va­sem­mis­to­lii­ton edus­kun­ta­ryh­mä vie­rai­lee ko­ko Suo­mes­sa

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä on tavattavissa eri puolilla Suomea seuraavina kolmena lauantaina. Toriparlamentteja kokoontuu Helsingistä Kittilään ja kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Toriparlamenteissa kansan kanssa keskustelevat vasemmistoliiton ministerit ja kansanedustajat, jotka kuuntelevat tarkalla korvalla tuntoja ja tunnelmia eri puolella Suomea.

– Toriparlamenteissa saa hyvin tietoa siitä, mikä ihmisiä puhututtaa eri puolilla Suomea. Niissä voi jokainen kansanedustaja oppia paljon, kertoo vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtaja Paavo Arhinmäki.

– Vasemmistoliitolle on aina ollut tärkeää kuulla ihmisiltä suoraan heitä kiinnostavista ja huolestuttavista asioista. Siksi haluamme nyt kiertää koko Suomen kuulemassa, mitä asioita ihmiset toivovat erityisesti nostettavan esille eduskunnassa ja missä teemoissa halutaan aloitteellisuutta.

Vasemmistoliitolle on aina ollut tärkeää kuulla ihmisiltä suoraan heitä kiinnostavista ja huolestuttavista asioista

Ensimmäisenä vuorossa ovat Varsinais-Suomi, Keski-Suomi ja Lappi, joissa toriparlamentit kokoontuvat lauantaina 10.10. Seuraavana lauantaina 17.10.
kansanedustajia ja ministereitä on tavattavissa Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa sekä Pirkanmaalla ja Hämeessä. Lauantaina 24.10. toriparlamentit kokoontuvat vielä Uudellamaalla, Satakunnassa ja Itä-Suomessa.

Kaikki vasemmistoliiton eduskuntaryhmän tilaisuudet järjestetään ulkotiloissa turvavälein ja paikallisten viranomaisten suositusten mukaisesti. Kasvomaskin käyttöä suositellaan ja kaikkia kannustetaan huolehtimaan käsihygieniasta. Pyydämme, ettei kukaan tule paikalle, jos on pienimpiäkin hengitystieinfektion oireita. Eduskuntaryhmä varaa mahdollisuuden tilaisuuksien perumiseen koronatilanteen muuttuessa.

Katso toriparlamenttien tarkemmat kokoontumispaikat, -ajankohdat ja -aikataulut