Va­sem­mis­to­liit­to ha­kee jär­jes­tö­toi­min­nan ja kun­ta­po­li­tii­kan asian­tun­ti­jaa

Oletko kiinnostunut järjestötoiminnan kehittämisestä ja kuntapolitiikasta? Haluatko olla mukana rakentamassa oikeudenmukaisempaa ja tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa? Vasemmistoliitto työskentelee ekologisesti kestävän hyvinvointivaltion puolesta, jossa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet itsestään, lähimmäisestään ja ympäristöstä huolehtimiseen. Haemme vasemmistoliiton puoluetoimistolle

Järjestötoiminnan ja kuntapolitiikan asiantuntijaa

Vastuualueet:

  • Puolueen alue- ja kuntapolitiikan kehittäminen yhteistyössä kunnallisissa luottamustehtävissä olevien puolueen edustajien kanssa.
  • Erityinen painopiste on vuoden 2021 kuntavaaleissa ja paikallistason kampanjointikykyjen kehittämisessä.
  • Järjestötoiminnan kehittäminen yhteistyössä järjestötiimin kanssa sekä piirien toiminnanjohtajien, piirihallitusten ja puolueosastojen kanssa.

Yhteistyötahoihin kuuluu monipuolisesti erilaisia kansalaisjärjestöjä, ammattiliittoja sekä mm. KEVA ja Kuntaliitto. Toimenkuva sisältää mm. seminaari- ja koulutustilaisuuksien järjestämistä sekä kiertämistä puolueen piireissä. Tästä johtuen tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää matkustamista ja kykyä joustaa työajoissa. Tehtäviin kuuluvat myös esimiehenä toimivan puoluesihteerin ja puoluehallituksen osoittamat tehtävät sekä tiimissä sovitut tehtävät. Lisäksi työtehtäviä tulee monipuolisesti omien ydintehtävien ulkopuolelta.

 

Arvostamme

  • järjestötyöhön soveltuvaa työkokemusta ja koulutusta.
  • kuntapolitiikan ja järjestötoiminnan tuntemusta.
  • oma-aloitteisuutta sekä hyviä alaistaitoja.

Työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää

  • hyviä organisointitaitoja sekä sujuvaa kirjallista suomen kieltä. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
  • matkustamista koko maassa ja valmiutta työskentelyyn viikonloppuisin.

Toimipaikka on puoluetoimistolla Helsingissä. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus. Määräaikaisuus perustuu tehtävän haltijan työvapaaseen hänen hoitaessaan puoluesihteerin tehtävää. Palkkaus Vasemmistoliitto rp:n työehtosopimuksen mukainen alkaen noin 3800 e/kk. Tehtävään valitulla on kolmen kuukauden koeaika.

Tehtävä tulisi ottaa vastaan mahdollisimman nopeasti sopimuksen mukaan. Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 15.1.2020 klo 16 osoitteeseen mikko.koikkalainen@vasemmistoliitto.fi tai postitse osoitteeseen Mikko Koikkalainen, Lintulahdenkatu 10, 3. krs, 00500 HELSINKI. Kirjoita sähköpostin aihekenttään “TYÖHAKEMUS”.

 

Lisätietoja:

Puoluesihteeri Mikko Koikkalaiselta puhelimitse 2.1.2020, 7.1.2020 tai 13.1.2020 aikavälillä 10.00–16.00 p. 040 643 3350 tai sähköpostilla mikko.koikkalainen@vasemmistoliitto.fi

Jos lähetät hakemuksen sähköpostilla, lähetä hakemus ja CV yhtenä tiedostona sähköpostin liitteenä.