Usein ky­sy­tyt ky­sy­myk­set Va­sem­mis­to­ris­tei­lys­tä

 

Paljonko risteily maksaa?

Risteilyn hinnat ovat alkaen 26 euroa / hlö. Tämä sisältää risteilyn, mutta ei ruokailuja eikä matkaa satamaan. Toimi nopeasti, sillä edullisimpia hyttejä on tarjolla vain rajoitettu määrä.

Entä jos tulen kauempaa? Miten pääsen Turkuun?

Ei hätää! Risteilylle järjestetään yhteiskuljetuksia ympäri Suomen. Varaat yhteiskuljetuksen kätevästi samalla lomakkeella, jolla varaat itse risteilynkin.

Haluan lähteä risteilylle, mutta en tiedä kenen kanssa. Keitä muita sinne on tulossa?

Vasemmistoristeily kokoaa laajasti yhteen vasemmistotoimijat ympäri Suomen. Yli 1000 vasemmistolaista hakee risteilyltä voimaa ja ideoita matkalle kohti eduskuntavaalivoittoa. Se rakas toverisi vuosien takaa on siis hyvin todennäköisesti mukana joukon jatkona.

Jos pohdit, keitä risteilylle on tulossa, kysy asiasta vaikka oman kotipaikkasi tai ammattiyhdistyksesi vasemmistolaisten porukoissa. Voit myös keskustella risteilystä valtakunnallisessa Vasemmistoliitto Facebook-ryhmässä.

Tiedän että haluan itse lähteä, mutta en vielä tiedä keitä hyttikavereikseni tulee. Miten toimin?

Kannattaa varata hytti tästä huolimatta heti. Voit ilmoittaa hyttikavereiksesi vaikka Tupu, Hupu ja Lupu Ankan, ja muuttaa nimet myöhemmin ilman kuluja. Hyttikaverin voit löytää tästä Facebook-ryhmästä!

Tarvitsenko henkilöllisyystodistuksen mukaan?

Turvallisuussyistä tarkistamme laivaterminaalissa, että jokaisen laivaannousukorttiin merkitty nimi vastaa henkilöllisyystodistusta. Ajokortti käy tässä tapauksessa henkilöllisyystodistukseksi.

Onko tämä vain Vasemmistoliiton jäsenille?

Ei. On monta tapaa olla vasemmistolainen. Kaikki vasemmistolaiset eivät kuulu Vasemmistoliittoon, ja myös he ovat tervetulleita. Risteilyn ohjelma kuitenkin rakentuu Vasemmistoliiton ja kevään eduskuntavaalien ympärille.