Kan­san Uu­ti­set et­sii kir­joit­ta­jia

Kansan Uutiset etsii kirjoittajia. Lehden ja verkon kautta vaikutat yhteiskunnalliseen keskusteluun. Lukijoita kiinnostavat uutisten lisäksi näkemykselliset jutut.

Kansan Uutisten päätoimittaja Sirpa Puhakka kannustaa ryhtymään kirjoittajaksi.

– Kansan Uutisissa voit kirjoittaa esimerkiksi asiantuntijana lehteen (Horisontti) tai blogata verkkoon (oma blogi), Puhakka kertoo. – Kerro myös juttuvinkkisi.

Horisontti-kirjoitukset

Kansan Uutiset julkaisee viikkolehdessä Horisontti-kirjoituksia, joissa pohditaan asioita syvällisemmin / uuden näkökulman kautta tai asiantuntijana. Mikään yhteiskunnan alue ei ole vierasta. Lukijan voi myös yllättää kirjoituksella,jota ei uskoisi löytyvän Kansan Uutisista.

Kirjoituksen pituus on 4 800 merkkiä välilyönteineen. Jutun yhteydessä julkaisemme kirjoittajan lyhyen esittelyn ja valokuvan.

Bloggaaminen

Kansan Uutiset on onnistuneesti kehittänyt verkkolehteä. Käyntimäärät kasvavat, ja kiinnostavat blogit leviävät hyvin.

– Kokoamme bloggaajia verkkolehteen. Olemme luoneet vasemmistolaista blogimaailmaa vastapainoksi oikeistojyräämiselle, Sirpa Puhakka kertoo.
– Ja bloggaaminen on vapaaehtoisduunia. Jokainen voi kirjoittaa tekstejä omaan tahtiinsa, haluamansa pituisia blogeja itseään kiinnostavista aiheista.

Blogeista julkaistaan ajankohtaisimpia paloja pääkirjoitussivuilla tai niitä nostetaan uutisiin KU:n tavanomaisten uutiskriteereiden pohjalta. Linkkejä teksteihin jaetaan myös Kansan Uutisten FB-sivuilla ja Twitterissä.
Tutustu blogeihin KU:n sivuilla: http://blogit.kansanuutiset.fi/

Ota yhteyttä: päätoimittaja Sirpa Puhakka sirpa.puhakka@kansanuutiset.fi tai 045 7731 3000