Vasemmistoliitto on yhtä kuin sen jäsenet. Liittymällä jäseneksi voit vaikuttaa vasemmistoliiton politiikkaan. Valitse itsellesi sopiva tapa toimia: aktiivinen yhdistysosallistuminen, tapahtumat tai vain kannatusjäsenyys.

Liity jäseneksi sähköisellä lomakkeella. Tai tulosta ja täytä paperilomake, ja postita se vasemmistoliittoon osoitteeseen Lintulahdenkatu 10, 00500 Helsinki. Jäsenyyden hinta alkaen 10 euroa vuosi.

Jäsenenä pysyt ajan tasalla

Vasemmistoliiton uutena jäsenenä saat lahjaksi Kansan Uutiset-lehden kolmen kuukauden ajan digilehtenä. Kansan Uutiset on vasemmiston äänenkannattaja Suomessa.

Liity vapaaehtoiseksi

Meillä on jatkuva tarve uusille toimijoille, jotka voivat auttaa meitä järjestämään tapahtumia, ideoimaan parempaa maailmaa tai esimerkiksi jakamaan esitteitä.

Vapaaehtoisena pääset tekemään konkreettisia tekoja, joilla edistämme päämääriämme oikeudenmukaisemmasta Suomesta.

Jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena, niin otathan yhteyttä alueesi toiminnanjohtajaan tai piirijärjestöön.

 

Monenlaista toimintaa

Puolueen asioista päättävät jäsenet järjestäytyneissä organisaatioissa. Toiminta vasemmistoliitossa ei kuitenkaan edellytä jäsenyyttä. Mukaan vaikuttamaan ja ideoimaan ovat tervetulleita myös äänestäjät, kannattajat tai muuten vaikuttamisesta tai mukavasta yhdessäolosta kiinnostuneet.

Vapaamuotoinen toiminta, erilaiset ryhmät, keskustelupiirit, harrasteporukat, ympäristöaktiivisuus, illanvietot ja muu rento yhdessäolo ovat kaikki toivottavia muotoja edistää oikeudenmukaisuutta, kestävää kehitystä ja asuinympäristön viihtyisyyttä.