Si­nik­ka Tork­ko­la

Sinikka Torkkola

182


Ei vaalipiiriä / Koko Suomi vaalipiiri


Oikeudenmukainen ja turvallinen Eurooppa kaikille, ei harvoille

Eurooppa on kotimme. Euroopan unionin tehtävänä on varmistaa, että Eurooppa on oikeudenmukainen ja turvallinen koti kaikille täällä asuville. Europarlamenttivaaleissa päätetään, mihin suuntaan maanosaamme kehitetään.

EU on ollut ja on rauhan ja vakauden ylläpitäjä Euroopassa.  EU on näyttänyt esimerkkiä, miten kansainvälisellä yhteistyöllä voidaan edistää rauhaa ilman sotilaallista liittoutumista. Sillä tiellä on hyvä jatkaa.

Luodaan työpaikkoja ilmastonmuutoksen pysäyttävällä jälleenrakennuksella

Ihmiskunnan tulevaisuutta uhkaava ilmastonmuutos vaatii kansainvälistä yhteistyötä. Euroopan unionista tulee tehdä ilmastonmuutoksen torjunnan edelläkävijä. Ilmastonmuutoksen torjunta on meidän aikamme jälleenrakennusta. Eurooppaan ekologisella jälleenrakennuksella luodaan myös työpaikkoja.

Rahaa Euroopan ekologiseen jälleenrakennukseen saadaan asettamalla ympäristöä kuormittavaille tuotteille, kuten muoville ja lentämiselle haittaverot sekä asettamalla hiilitullit  EU:n ulkopuolelta tuotaville tuotteille. Rahoitusta saadaan myös suitsimalla harmaata taloutta ja verovälttelyä, jotka lisäävät Euroopan unionin jäsenvaltioiden verotuloja.

Turvataan jokaiselle yhdenvertaiset ihmisoikeudet kaikissa EU-maissa

Eurooppa on kotimme. Sen tulee olla hyvä koti, jossa kenenkään ei tarvitse pelätä. Jokaiselle Euroopassa asuvalla tulee olla oikeus hyvinvointiin ja mahdollisuudet osallistua yhteiskuntaan. Ketään ei saa syrjiä eikä kenenkään ihmisoikeuksia loukata. Euroopan unionin tuleekin vaatia jäsenmaitaan pitämään kiinni yhteisesti sovituista perusarvoista eli ihmisarvosta ja ihmisoikeuksien kunnioittamisesta, vapaudesta, kansanvallasta, tasa-arvosta ja oikeusvaltion toimintaperiaatteista.

Tutkija, pääluottamusihminen, kaupunginvaltuutettu

Olen yliopistotutkija ja Tampereen yliopiston pääluottamusihminen. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden tohtori ja sairaanhoitaja. Asun Tampereen Tammelassa puolisoni kanssa. Perheeseeni kuuluu myös 14-vuotias Vili-kissa.

Olen ollut aktiivisesti politiikassa mukana kymmenisen vuotta.  Olen aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija. Tällä hetkellä olen Tampereen kaupunginvaltuutettu ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallituksen jäsen. Rakkain harrastukseni on Vasen Kaista -verkkolehti, jota olen päätoimittanut lehden perustamisesta asti marraskuusta 2013.

Tutkimuksissani ole erikoistunut terveysviestintään ja journalismin tutkimukseen. Tällä hetkellä tutkin sosiaalisen median vaikutusta lääkäreiden, hoitajien ja potilaiden väliseen vuorovaiktukseen sekä terveydenhuollon viestinnän digitalisaatiota. Olen tutkinut myös sukupuolen vaikutusta toimittajien työhön.

Tervetuloa mukaan kampanjaan

Vaalikampanjoinnissa on monenlaista tekemistä. Europarlamenttivaalit ovat erityisen vaativat, sillä kampanjaa tehdään koko maassa. Tervetuloa mukaan kampanjaa kaikkialta Suomesta. Ole hyvä ja ota yhteyttä spostitse: s.torkkola@gmail.com tai puhelimitse 044 5252736.

Suuri osa kampanjasta ja poliittisesta keskustelua käydään sosiaalisessa mediassa. Tervetuloa mukaan myös tukiryhmään Facebookissa. Ryhmän kautta saat myös uusimman tiedon kampanjan tapahtumista.

Tukiryhmä Facebookissa

Kiitos jos voit tukea kampanjaa taloudellisesti. Pankkiyhteys: Sinikka Torkkolan tukiryhmä FI73 5731 8220 1121 79

Lisätietoja kampanjata ja minusta verkkosivulta torkkolasinikka.fi 

Poliitikkoprofiili Facebookissa 

Twitter-tili 

Vasen Kaista -verkkolehti 


Europarlamenttivaalit 2019