Hae mu­kaan pe­ri­aa­teoh­jel­ma­työ­ryh­mään!

Kuluvan puoluekokouskauden aikana vasemmistoliitto uusii periaateohjelmansa, joka valmistuu alkuvuodesta 2022 ja hyväksytään seuraavassa puoluekokouksessa.

Periaateohjelma on puolueohjelma, joka käsittelee puolueen arvoja ottaen huomioon ympäröivän maailman ilmiöt, ajankohtaiset yhteiskunnalliset konfliktit ja tulevaisuuden haasteet. Prosessia varten perustetaan työryhmä, joka on vastuussa ohjelman painopisteistä ja kokonaisuuden tuottamisesta. Hae mukaan pohtimaan vasemmistolaista aatetta 2020-luvulla!

Kerro hakemuksessasi:

  • Miksi juuri sinä olisit oikea ihminen työryhmään
  • Aiempi kokemus työryhmätyöskentelystä
  • Millaisena näet vasemmistolaisen aatteen 2020-luvulla

Työryhmän puheenjohtajana toimii KSL:n Jukka Peltokoski ja varapuheenjohtajana sekä sihteerinä vasemmistoliiton poliittinen asiantuntija Minja Koskela. Vuoden 2020 aikana työryhmä kokoontuu 4-5 kertaa. Järjestäytymiskokous on huhtikuussa ja ensimmäinen varsinainen kokous pidetään vasemmistoliiton 30-vuotisjuhlatilaisuudessa la 16.5.. Lisäksi järjestetään tarpeen mukaan webinaareja, jotka eivät edellytä matkustamista. Muista tapaamisista ja vuoden 2021 työskentelystä sovitaan myöhemmin. Työryhmäläisille maksetaan matkakulut, mutta ei päivärahoja. Ruokailut kustannetaan ja pitkämatkalaisten majoituskulut korvataan harkinnanvaraisesti.

Toivomme:

  • Mahdollisuutta osallistua tapaamisiin myös viikonloppuisin
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Hakijoita eri puolilta Suomea
  • Hakijoita erilaisista taustoista

Vapaamuotoiset (maksimissaan 1 sivu) hakemukset ja CV lähetetään osoitteeseen minja.koskela@vasemmisto.fi su 16.2. mennessä. Lisätietoja voi kysyä Minja Koskelalta sähköpostitse (minja.koskela@vasemmisto.fi). Soittoajat: ti 21.1. klo 14-16; ke 5.2. klo 10-12 (040 6306317).

Tervetuloa mukaan!