Haem­me vies­tin­nän asian­tun­ti­jaa po­li­tiik­ka- ja vies­tin­tä­tii­min ve­tä­jäk­si

Haluatko olla mukana rakentamassa aiempaa oikeudenmukaisempaa ja tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa? Vasemmistoliitto työskentelee ekologisesti kestävän hyvinvointivaltion puolesta, jossa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet itsestään, lähimmäisestään ja ympäristöstä huolehtimiseen. Haemme nyt puoluetoimistolle määräaikaiseen tehtävään viestinnän asiantuntijaa

POLITIIKKA- JA VIESTINTÄTIIMIN VETÄJÄKSI

Politiikasta ja viestinnästä vastaavan tiimin vetäjänä olet vastuussa nelihenkisen tiimin tehtävien organisoinnista ja tavoitteiden toteutumisesta yhdessä puoluesihteerin kanssa. Työskentelet tiiviisti niin tiimisi kuin puoluejohdon kanssa. Tiiminvetäjänä olet päävastuussa puolueen viestinnästä ja koordinoit viestinnän toteuttamista yhdessä puoluejohdon, ministeriryhmän ja eduskuntaryhmän viestinnän kanssa. Vedät vasemmistoliiton poliittisten kampanjoiden kampanjatyötä ja osallistut konkreettiseen viestinnän tekemiseen myös itse. Erityisenä painopistealueena tulevana talvena ovat kevään 2021 kuntavaalit.

ODOTAMME SINULTA

 • Oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, laaja-alaista yhteiskunnallista ymmärrystä sekä kykyä niin itsesi kuin tiimin johtamiseen
 • Kokemusta, osaamista ja näyttöjä vahvasta viestinnän, kampanjatyön ja/tai muun vaikuttamistyön tekemisestä
 • Hyvää politiikan tuntemusta ja laajaa kontaktiverkostoa
 • Erinomaista kirjoitustaitoa
 • Ymmärrystä järjestötyöskentelystä ja puolueorganisaation luonteesta sekä hyvää mediakentän tuntemusta
 • Vahvaa sitoutumista ja motivaatiota työskennellä vasemmistoliiton tavoitteiden ja arvojen puolesta
 • Joustavuutta työaikojen suhteen

Katsomme eduksi myös monipuolisen kielitaidon ja sopivan koulutuksen sekä kokemuksen esihenkilönä toimimisesta tai tiimien ja projektien vetämisestä.

TARJOAMME SINULLE

 • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän kasvavan poliittisen järjestön ytimessä
 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jolla on laajaa yhteiskunnallista merkitystä
 • Mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja työskentelytapoihin
 • Sitoutuneen ja kannustavan työyhteisön
 • Mahdollisuuden olla rakentamassa vasemmistosta entistä vaikuttavampaa ja näkyvämpää poliittista liikettä

Työsuhde on määräaikainen ja kestää kevääseen 2023. Määräaikaisuuden peruste on sijaisuus. Palkkaus on vasemmistoliiton työehtosopimuksen mukainen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee vasemmistoliiton puoluetoimistolla Helsingin Sörnäisissä. Kannustamme hakijoita erilaisista taustoista hakemaan.

Toimita hakemuksesi yhtenä PDF-tiedostona sähköpostitse viimeistään  27.9.2020 osoitteeseen malla.kantola@vasemmistoliitto.fi. Kirjoita aihekenttään ”HAKEMUS, Politiikka- ja viestintätiimin vetäjä”.

Lisätietoja työtehtävästä antavat puoluesihteeri Mikko Koikkalainen, 040 6433 350, ja politiikka- ja viestintätiimin vetäjä Meri Valkama, 040 831 7815, (tiistai 15.9. kello 10–12 ja torstai 17.9. kello 14–15).