HYVÄ TEIDEN KUNNOSSAPITO EHKÄISEE KAATUMISIA JA KOLAREITA

Hyvin ajankohtainen asia: teiden kunnossapitoon tarvitaan tarpeeksi resursseja kaikkialla. Myös kävely- ja pyöräteistä ja risteyksistä on pidettävä huolta. Hyvä teiden kunnossapito kannattaa, sillä ehkäisee kaatumisia/tapaturmia ja kolareita. Terveydenhoito kiittää ja hmiset pysyvät työ- ja toimintakykyisinä. Kuntien ja valtion tulee pitää hyvää huolta teistään. Vanhuksille voitaisiin lahjoittaa kaatumaesteet. Tämä on myös yhdenvertaisuuskysymys – myös apuvälineellä tai lapsen kanssa pitää pystyä liikkumaan. Ei voi olla niin että vammaiset ja vanhukset suljetaan neljän seinän sisälle.

#vasemmisto #Uusimaa #vammaiset #teidenkunnossapito #yhdenvertaisuus #esteettömyys #sinäpäätät #vanhukset #vammaiset #lapset #kolarii #kaatuminen

Hyvä lisäys Liisa Huttuselta: ”Olen kuullut usean taksin kuljettajan sanovan, että invaluiskat jätetään ihan säännöllisesti putsaamasta lumesta. Mikä ihmeen oikeus millään huoltoyhtiöllä on estää meitä vammaisia pääsemästä osallistumaan normaaliin elämään?”

Kuvassa lukee: ” ”Hyvä teiden kunnossapito ehkäisee kaatumisia ja kolareita”. Elina Nykyri, kansanedustajaehdokas, Uusimaa, Vasemmistoliitto.”