TULE KERTOMAAN HUOLESI EHDOKKAALLE JA KAHVILLE 10.2 KLO 14, PUISTOKULMA, HIEKKAHARJU

Haluatko tulla kertomaan miten asiat tulisi Suomessa hoitaa? Miten juuri Sinä ehkäisisit ilmastonmuutosta tai vähentäisit eriarvoisuutta? Mitä asioita tulisi vaalikampanjassa ottaa esille? Tule tapaamaan minua, kuuntelen Sinua. Lämpimästi tervetuloa Uudenmaan Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas Elina Nykyrin Elinan päivän kahveille sunnuntaina 10.2.19 klo 14-17.

Tilaisuudessa on tarjolla kahvia/teetä ja pientä suolaista. Kokoonnumme Vantaan Hiekkaharjulla Puistokulmassa, os. Talkootie 4. Meille on varattu takkatupa, johon ei pääse Puistokulman pääovesta, vaan Kyläkaivontien puolella olevasta ovesta. Sisäänkäynti on P-kerroksessa ja takkatupa kerrosta alempana K-kerroksessa. Hissi on. Kyläkaivontien puolella on hyvin parkkipaikkoja.

Tilaisuudessa ehdokas esittäyttyy ja kertoo vaaliteemoistaan. On myös mahdollista esittää ehdokkaalle kysymyksiä ja toiveita. Tukiryhmäänkin mahtuu vielä mukaan. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan! On olemassa vaihtoehto! Inhimillisemmän Suomen puolesta Elina Nykyri – pieni nainen – suuri sydän

Tarjoilujen vuoksi toivomme ilmoittautumisia. Voit ilmoittautua yv:llä tai sähköpostilla elina.nykyri(at)gmail.com. Ilmoita allergiasi. Tulethan tuoksutta, sillä jotkut osallistujat voivat kärsiä tuoksuista. Tilaisuuden kustantaa ehdokkaan tukiryhmä ja Länsi-Vantaan Vasemmisto.

#sinäpäätät #Vasemmisto #Uusimaa #Vantaa #elina2019 #Nykyrieduskuntaan2019Lämpimästi tervetuloa Uudenmaan Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas Elina Nykyrin Elinan päivän kahveille sunnuntaina 10.2.19 klo 14-17. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia/teetä ja pientä suolaista. Kokoonnumme Vantaan Hiekkaharjulla Puistokulmassa, os. Talkootie 4. Meille on varattu takkatupa, johon ei pääse Puistokulman pääovesta, vaan Kyläkaivontien puolella olevasta ovesta. Sisäänkäynti on P-kerroksessa ja takkatupa kerrosta alempana K-kerroksessa. Hissi on. Kyläkaivontien puolella on hyvin parkkipaikkoja.

Tilaisuudessa ehdokas esittäyttyy ja kertoo vaaliteemoistaan. On myös mahdollista esittää ehdokkaalle kysymyksiä ja toiveita kampanjan suhteen. Tukiryhmäänkin mahtuu vielä mukaan. Tule rohkeasti mukaan tutustumaan! On olemassa vaihtoehto! Inhimillisemmän Suomen puolesta Elina Nykyri – pieni nainen – suuri sydän

Tarjoilujen vuoksi toivomme ilmoittautumisia. Voit ilmoittautua yv:llä tai sähköpostilla elina.nykyri(at)gmail.com. Ilmoita allergiasi. Tulethan tuoksutta, sillä jotkut osallistujat voivat kärsiä tuoksuista. #sinäpäätät #Vasemmisto #Uusimaa #Vantaa #elina2019 #Nykyrieduskuntaan2019

Kuvassa on teksti: ”Lämpimästi tervetuloa Elinan nimipäiväkahveille su 10.2.19 klo 14-17 Puistokulma, takkatupa. Vasemmisto, Uusimaa”