Olen ehdolla!

Nyt se on totta:

Vasemmistoliitto on asettanut minut eduskuntavaaliehdokkaaksi!

Ehdolle lähteminen ei ollut itsestäänselvyys. Koen kuitenkin, että tämä on tässä tilanteessa ainoa oikea vaihtoehto. Meillä on yhdenvertaisuuden ja ilmaston saralla niin paljon voitettavana. En halua joutua ajattelemaan, että jotain olisi voinut tehdä vielä enemmän.

Tahdon olla kamppailemassa yhdenvertaisuuden puolesta ja estämässä ilmastonmuutosta. Haluan tehdä kaikkeni, jotta yhteiskuntamme olisi hyvä kaikille. Näiden teemojen ja arvojen eteen olen tehnyt viime vuodet päivittäin töitä ja haluan jatkaa.

Seuraavissa vaaleissa meillä on mahdollisuus saada eduskunta, joka ottaa ilmastonmuutoksen torjunnan tärkeimmäksi tehtäväkseen. Meillä on mahdollista saada eduskunta, jolle ihmisoikeuksien ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden edistäminen on itsestäänselvyys.

Vaalien jälkeen on mahdollista, että perustulosta tulee totta, feminismistä arkipäivää ja leikkausten sijaan koulutukseen panostetaan.

Oikeastaan unelmiemme eduskunta vaatii vain vaalityötä – ja vaaleihin on alle kolme kuukautta. Kaikki tuki on siis tarpeen, joten laita viestiä, jos haluat tulla tukiryhmään tai muuten tukea. Suuri kiitos jo etukäteen!

#Linna2019 #yhdenvertaisuus #ilmastonmuutos