Suosittele äänestämään Elinaa, VAS, Uusimaa, kansanedustajaksi

Olisinko mielestäsi hyvä kansanedustaja? Jos olen, niin nyt voit olla suureksi avuksi kampanjassani! Voit täyttää lomakkeen, jonka avulla voit suositella ihmisille sitä, että minua kannattaa äänestää. Lomakkeeseen pääset osoitteesta Suosittelu

Lomakkeen täyttämisestä on suuri apu. Kiitos suuri, jos täytät sen. 🙂 Suosittelijat julkaistaan FB:ssä ja tulevilla kotisivuillani. Voit myös lähettää suosituksen sähköpostilla os. Elina.nykyri(at)gmail.com. Voit suositella myös ilman nimeä, joilloin julkaisemme pelkän laatimasi suosittelutelutekstin.

#Vasemmisto #Uusimaa #sinäpäätät #elina2019 #nykyrieduskuntaan2019 #kaikille #eiharvoille #eduskuntavaalit2019

Lomakkeella annat luvan ilmoittaa nimesi, ikäsi, tittelisi ja mahd. suositustekstin tulevilla nettisivuillani ja sosiaalisessa mediassa tukijalistallani. Kaikesta tuesta on suuri apu! Halutessasi voit laatia suosittelutekstin, mutta ei ole pakko. Mikäli tarvitset apua suosittelutekstin kirjoittamisessa, ota yhteyttä Elinaan (FB tai elina.nykyri(at)gmail.com). Suositus voi olla ihan millainen vaan. Se voi olla pitkä tai lyhyt. Pääasia on, että tekstissä kerrot miksi Elinaa kannattaa äänestää.

Kaikki suositukset ovat tervetulleita ja tulevat tarpeeseen! Voit halutessasi myös lähettää linkin lomakkeeseen jollekulle, joka voisi myös haluta suositella. Suositellaksesi minua sinun ei tarvitse olla Uudenmaan vaalipiiristä. Titteleitä voit kirjata yhden tai useamman haluamasi. Mikäli haluat antaa kuvasi julkaistavaksi suosittelun ohessa, lähetä se sähköpostitse os. Elina.nykyri(at)gmail.com.

Kiitos suuri! Tehdään yhdessä hyvinvoiva, yhdenvertainen, tasa-arvoinen, ihmisoikeuksia kunnioittava ja esteetön Suomi! Pieni nainen – suuri sydän

Kuvassa lukee: ”Auta minua vaalikampanjanjassani. Kirjoita suositus! #elina2091 Vasemmmisto”