At­te Kil­pi­nen

Atte Kilpinen

5


Kaakkois-Suomen vaalipiiri


Työelämän asiantuntemusta eduskuntaan!

Atte Kilpinen, 38 vuotias ammattiyhdistysaktiivi ja luottamusmies.

Neljän lapsen isä, avopuoliso, Teollisuusliiton valtuuston jäsen, Tekstiili ja muotialan työehtosopimusneuvottelukunnan jäsen, Mikkelin seudun Vasemmiston puheenjohtaja, Vasemmistoliiton Kaakkois-Suomen piirihallituksen sihteeri, Kaakkois-Suomen Teollisuuden vaikuttajien johtoryhmän jäsen ja sihteeri, ammattiosasto 551 hallituksen jäsen, ammattiosastoni edustaja SAK paikallisjärjestössä sekä työpaikkani Pääluottamusmies.

 

Meidän on turvattava reilut työehdot kehittyvässä Suomessa, lastemme turvallinen tulevaisuus, pidettävä maakunnat elinvoimaisina ja asuttuina sekä muistaa myös turvata pienyrittäjän asemaa.

 

Nyt, jos koskaan tarvitaan eduskuntaan palkansaajien arkea ymmärtäviä kansanedustajia sekä maahamme hallitus, joka lopettaa jatkuvan työntekijän olojen kurjistamisen. Atte Kilpinen on juuri oikea ehdokas edustamaan palkansaajia Eduskuntaan. Kilpinen pääluottamusmiehenä tuntee työntekijän arjen. Luotan Aten kykyihin ja taitoon ajaa meille tärkeitä asioita myös valtakunnan tasolla. Nyt siis palkansaajat liikkeelle ja äänestämään suunnanmuutoksen puolesta maahamme.

Turja Lehtonen

Teollisuusliiton 1.varapauheenjohtaja

 

 

 

 

 

 


Vasemmiston ehdokkaat ja vaaliteemat, eduskuntavaalit 2019