Ga­lia Sua­rez Ka­tai­nen

Galia Suarez Katainen

18


Helsingin vaalipiiri


Pienissä reiluissa yrityksissä on tulevaisuus!

Hei! Olen Galia Suárez Katainen, 44-vuotias ravintola-alan yrittäjä Itä-Pasilasta. Minulle oikeudenmukaisuus ja heikkojen puolen pitäminen ovat aina olleet tärkeää. Elämäntie toi minut yrittäjyyden polulle, eikä arvomaailmani muuttunut. En ole kapitalistinen riistäjä, vaan tämän päivän duunari.

Pyrin kansanedustajaksi, koska haluan tuoda esille työnmurroksen tuomia haasteita ja mahdollisuuksia omalta alaltani, ravintoloitsijan näkökulmasta. Pienyrittäjät mahdollistavat työpaikkoja ja maksavat veroja. Käytäntö on, että liikevoitot mahdollistavat yrityksen toiminnan, eikä niitä nostella pois yrittäjän taskuun, vaan ostetaan yritykseen esimerkiksi uusi tiskikone.

Olen hyvä äänenkantaja, sillä pystyn tuomaan esiin omakohtaista kokemusta ravintola-alan arjesta ja sen toiminnan haasteista. Yrittäjänä pistän päivittäin likoon kaiken osaamiseni hyvän lopputuloksen puolesta. Olen sinnikäs taistelija ja samaa asennetta sovellan kaikkeen. Periksiantamattomalla työllä ja yhteistyötä tekemällä saan asiat loksahtamaan paikoilleen.


Vasemmiston ehdokkaat ja vaaliteemat, eduskuntavaalit 2019