Lau­ra Me­ri­luo­to

Laura Meriluoto

58


Savo-Karjalan vaalipiiri


http://www.laurameriluoto.fi

Suomea ei saa jakaa kahtia huono-osaisiin ja hyvinvoiviin

Olen ehdolla vasemmistoliiton kansanedustajaksi kevään 2019 eduskuntavaaleissa Savo-Karjalan vaalipiirissä. Tarvitsemme muutosta, ja haluan olla sitä osaltani tekemässä. Tule sinäkin mukaan rakentamaan oikeudenmukaista Suomea!

Tavoitteeni

Tavoitteenani on, että jokaisella olisi mahdollisuus ihmisarvoiseen elämään. Oikeudenmukainen yhteiskunta torjuu köyhyyttä, syrjäytymistä ja eriarvoisuutta. Se tarjoaa ihmisille taustasta ja ominaisuuksista riippumatta laadukkaita palveluita elämän ensihetkistä aina viimeisiin saakka.

Oikeudenmukainen yhteiskunta ottaa huomioon myös tulevat sukupolvet. Turvallinen elinympäristö pitää taata myös meidän jälkeemme täällä eläville. Emme voi väistää vastuutamme ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Nyt tarvitaan tekoja.


Lue lisää vaaliteemoistani


Kuka olen?

Olen 33-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosiaalialan järjestötyöntekijä. Olen kotoisin Kuusankoskelta ja muutin opiskelujen perässä nykyiseen kotikaupunkiini Kuopioon vuonna 2005. Alun perin tarkoituksena oli lähteä vain käymään Savossa, mutta vuosien varrella Kuopiosta on tullut minulle koti.

Toimin Kuopiossa vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettuna ja valtuustoryhmämme puheenjohtajana.

Vapaa-ajallani harrastan thainyrkkeilyä, teen erilaisia käsitöitä ja luen kirjoja.


Lue lisää minusta 


Vasemmiston ehdokkaat ja vaaliteemat, eduskuntavaalit 2019

Laura on ehdokkaana myös näissä vaaleissa: