Noo­ra Knaa­pi­la

Noora Knaapila

156


Vaasan vaalipiiri


Kohti kestävää politiikkaa

Asun Seinäjoen maalaiskylässä Peräseinäjoella. Olen 30 vuotias. Perheeseeni kuuluu aviopuoliso, sekä kaksi lasta. Olen ammatiltani lähihoitaja, tällä hetkellä opiskelen viimeistä vuotta ammattikorkeassa sosionomiksi. Työkokemusta on mm. ikä-ihmisten, psykiatrian, päihdehuollon, rikosseuraamuksen parissa karttunut. Lisäksi elän keskellä ruuhkavuosia, joten tiedän millaista on elää perheenä nyky-yhteiskunnassa. Nämä asiat ovat antaneet minulle eväitä ja näkemyksiä asioihin.

Suvussamme on kiinnostus politiikkaan ollut jo ainakin viidessä sukupolvessa. Lähdin politiikkaan aktiivisesti mukaan vuonna 2017 kunnallisvaaleihin. Menestys niissä antoi minulle lisäpotkua. Olen Seinäjoen Vasemmiston 1. Varavaltuutettu, kasvatus- ja  opetuslautakunnan jäsen.

Valitsin Vasemmistoliiton koska puolue on monipuolinen. Se ajaa niin pienyrittäjien, itsensätyöllistäjien, työntekijöiden kuin myös yhteiskunnan eri kerroksien asiaa. Varsinkin nyt pitää voimakkaasti tuoda niiden ääni esille, joilla ei ole itse voimia sitä tuoda, eritoten vanhusten, lasten ja eri syistä syrjäytyneiden.

 


Vasemmiston ehdokkaat ja vaaliteemat, eduskuntavaalit 2019

Noora on ehdokkaana myös näissä vaaleissa: