Ha­ku työ­mark­ki­na­po­liit­ti­seen työ­ryh­mään

Innostutko työmarkkinapolitiikasta? Oletko työelämän prekaari ja sinulla on näkemystä paremmasta? Seuraatko aktiivisesti ammattiliittojen ja työnantajaliittojen toimintaa? Onko työehtosopimuspolitiikka lempilajisi? Jos vastasit kyllä, hae mukaan vasemmiston työmarkkinatyöryhmään.

Vasemmistoliiton puoluehallitus on päättänyt perustaa työmarkkinatyöryhmän, jonka tarkoituksena on analysoida ajankohtaisia työmarkkinatilanteita ja tuoda näistä aloitteita ja kannanottopohjia puoluehallitukselle.

Voit hakea työryhmään lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen viimeistään 10.10.2021 osoitteeseen malla.kantola@vasemmistoliitto.fi. Kirjoita viestin aihekenttään ”Hakemus työmarkkinapoliittiseen työryhmään”. Puoluehallitus päättää työryhmän jäsenet.

Kerro hakemuksessasi

 1.  Miksi sinä olisit hyvä jäsen työryhmään?

 2.  Mahdollisista kokemuksistasi ja asiantuntemuksestasi työryhmän aihepiiristä

 3.  Mahdollisuuksistasi käyttää aikaa kokouksiin tai etätyö-läsnäolomahdollisuuksista

 4.  Oletko käytettävissä ryhmän puheenjohtajaksi ja miksi?

 5.  Kerro omat ideasi työryhmään

Työryhmien jäseniltä odotetaan kykyä tuottaa ohjelmatekstiä, taustapapereita ja reagoida ajankohtaisiin asioihin nopeasti esimerkiksi kannanottopohjia valmistellessa. Työryhmän työn pohjana toimii puoluekokouksen hyväksymä tavoiteohjelma. Työryhmien koko on pääsääntöisesti noin 10 henkilöä.

Työryhmän jäsenenä pääset hyödyntämään asiantuntemustasi puolueen valtakunnallisessa poliittisessa työssä sekä valmistelemaan ja kehittämään vasemmistoliiton poliittista linjaa. Työryhmällä ei ole itsenäistä kannanotto-oikeutta ja työryhmä vastaa työstään puoluehallitukselle.