Va­sem­mis­to­lii­ton eh­dok­kaat so­te­vaa­lit 2022

Vasemmistoliitolla on yhteensä lähes 1200 ehdokasta tammikuun 2022 sote- eli aluevaaleissa. Kaikki vasemmistoliiton ehdokkaat löytyvät alla olevasta ehdokasgalleriastamme. Ehdokasgallerian kautta voit myös tukea valitsemaasi ehdokasta ja auttaa meitä varmistamaan, että vasemmistoliiton ehdokkaat saavat mahdollisimman monta valtuustopaikkaa hyvinvointialueilla ympäri maan. Monelle ehdokkaalle lahjoitukset ovat tärkeä tapa rahoittaa vaalikampanjaa.

Suomen ensimmäisissä sote- eli aluevaaleissa on kyse siitä, miten ja kenen ehdoilla meille kaikille tärkeät sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään.

Me haluamme, että jokainen saa avun ja hoidon silloin kun sitä tarvitsee. Puolustamme lähipalveluja ja julkista palvelutuotantoa. Haluamme varmistaa, että verovarat käytetään yhteisen hyvinvoinnin rakentamiseen eikä yksityisten yritysten voittoihin. Alan työntekijöiden työehtojen täytyy olla kunnossa ja työntekijöiden pitää voida työssään hyvin.

Hyvinvointi vaatii tekoja. Valitse vasemmisto.

Vasemmistoliiton sote- eli aluevaaliohjelmaan voit tutustua täällä. Lisätietoja sote- eli aluevaaleista voit lukea täältä.