Va­sem­mis­to­lii­ton edus­kun­ta­ryh­mä ha­kee uusia työn­te­ki­jöi­tä

Avoimia työpaikkoja vasemmistoliiton eduskuntaryhmässä: 

Kaksi eduskuntaryhmän avustajaa toistaiseksi voimassa olevaan ja yksi määräaikaiseen työsuhteeseen

Eduskuntaryhmän avustajan työtehtäviin kuuluu vasemmistoliiton eduskuntaryhmän kansanedustajien eduskuntatyötä tukeva poliittinen valmistelutyö ja muu avustaminen eri toimenkuvilla. Kulloinenkin toimenkuva määritellään erillisellä päätöksellä.

Tehtävässä eduksi katsotaan korkeakoulututkinto, sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisu, monipuolinen poliittinen osaaminen, kokemus lainsäädäntötyöstä, ruotsin kielen ja muu kielitaito, palvelualttius ja joustavuus sekä vasemmistolaisen politiikan tuntemus.

Kaksi eduskuntaryhmän avustajan työtehtävää on toistaiseksi voimassa olevia. Erityisesti toivomme hakijoita, joilla on oikeustieteellistä tai sosiaali- ja terveyspoliittista osaamista.

Määräaikaiseen työsuhteeseen etsimme työelämäkysymyksiä tuntevaa hakijaa. Määräaikaisuuden syy on sijaisuus.

Eduskuntaryhmän avustajan peruspalkka on 3316 e/kk.

Aloitus 5.8.2019 tai mahdollisimman pian. Työntekopaikka on Helsinki.

 

Kaksi poliittista asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Poliittisen asiantuntijan työtehtäviin kuuluu vasemmistoliiton eduskuntaryhmän kansanedustajien eduskuntatyötä tukeva poliittinen valmistelutyö, kansanedustajien avustaminen valiokuntatyössä ja muu avustaminen eri toimenkuvilla. Kulloinenkin toimenkuva määritellään erillisellä päätöksellä.

Ensimmäiseltä poliittiselta asiantuntijalta edellytämme talouspolitiikan tuntemusta ja talouspoliittista osaamista. Toiselta poliittiselta asiantuntijalta edellytämme ympäristöpoliittista osaamista ilmasto-, energia-, liikenne-, maatalous- ja metsäkysymyksissä.

Poliittisen asiantuntijan tehtävässä eduksi katsotaan korkeakoulututkinto, sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisu, monipuolinen poliittinen osaaminen, kokemus lainsäädäntötyöstä, ruotsin kielen ja muu kielitaito, palvelualttius ja joustavuus sekä vasemmistolaisen politiikan tuntemus.

Määräaikainen työsuhde alkaa 5.8. tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden syy on sijaisuus.

Poliittisen asiantuntijan peruspalkka on 3627 e/kk. Työntekopaikka on Helsinki.

 

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 19.6. osoitteeseen: laura.koskinen@eduskunta.fi

 

Lisätietoa ja yhteydenotot:

Laura Koskinen
Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä
050 462 6604